Няма човек, които да не обича да си хапне нещо вкусно и сладко. Но не са никак малко и онези хора, които се съобразяват и с това, че всеки един десерт е калорийна бомба. Със суровите веган торти вече не е нужно да броите калориите, които приемате, докато се наслаждавате на любимия си десерт.

Thecakenobake.com е сайтът, където можете да разгледате нашите предложения за нискокалорични сладки изкушения. Там ви очакват:
• уникално вкусната и любима на всички торта „Гараш“, която е направена от какао, орехи, фурми, кокосово масло и кашу;
• невероятното шоколадово изкушение, гарнирано с пресни ягоди;
• прекрасната френска селска торта с уникален вкус;
• здравословното и топящо се в устата тирамису, което е комбинация между лек и вкусен веган крем и блат от бадеми;
• невероятни плодови изкушения с лимон, портокал, боровинка или малина;
• необичайната за всички торта с тиква, което е едно божествено изкушение, богато на фибри, антиоксиданти и витамини;
• уникалното карамелено изкушение, което е изключително хрупкаво и това го превръща в неустоим десерт за всеки любител на сладкото.

Това са само част от нашите здравословни десерти, които можете да опитате. Вероятно се чудите как те са едновременно невероятно вкусни и здравословни. Нека ви разкажем малко повече за безглутеновите веган торти и за начина им на приготвяне.
Основните съставки, които ще откриете в суровите торти са сурови ядки, семена, сушени плодове, ядкови млека и масла, пресни плодове и зеленчуци. Блатът обикновено се прави от някой от видовете ядки, но не се пече. За целта ядките се накисват предварително за определено време и така те запазват полезните си свойства. Благодарение на суровите ядки, които се съдържат в тях, тези невероятно вкусни десерти се превръщат и в изключително полезни за вашия организъм.