Съществува ли такова нещо като здравословна шоколадова торта? Съществува, разбира се. И това е веган шоколадовата торта, която ви предлагаме ние от Thecakenobake.com.

Веган тортата, която предлагаме на вашето внимание, е съчетала в себе си две от любимите на много хора сладости – ягоди и шоколад. Уникална комбинация, която ще ви накара да се влюбите в тази невероятна торта. Блатът ѝ е направен от бадеми, фурми и кокосово масло и прекрасно се съчетава с лекия крем, с който е гарниран десертът. И към това добавете пресните ягоди най-отгоре – и ето ви вашата торта „мечта“ – едновременно много вкусна, но и здравословна.

Шоколадовата веган торта е не само прекрасна на вкус, но и много здравословна, защото:
• това е суров сладкиш, което позволява да се запазят всички полезни свойства на неговите съставки;
• изцяло на растителна основа е, а това я прави подходяща, за всички вегани;
• в нея се съдържат сурови ядки, фурми, растително масло и пресен плод, които имат редица полезни свойства за организма.

Ако ягодите не са вашият вкус, можете да опитате и останалите сладки изкушения, които ще отриете при нас: любимата на голяма част от хората торта „Гараш“, френска селска торта, невероятната торта с боровинки, уникалното тирамису или тортите с вкус на лимон, портокал или круша.

Веган тортите са нискокалорични, без съдържание на захар или глутен, а това ги прави подходящи и за хората, които са на диета или предпочитат да се хранят здравословно. С невероятния си вкус те осигуряват на всеки, който ги е опитал сладост, която по нищо не се отличава от тази на стандартните торти, които се предлагат в сладкарниците.

Опитайте някоя от нашите веган торти, а ние ви обещаваме, че няма да съжалявате. Разгледайте предложенията в сайта ни или ни посетете на място в София, за да изберете най-уникалния и неповторим вкус за вас и вашето семейство.