Мини количка

Вкусни веган торти, направени специално за вас!

Веган тортите заемат все по-голяма част от нашето ежедневие. Къде като част от диетата, на която сме се подложили, къде като заместител на сладките изкушения, ако сме решили да се храним здравословно.

Какво е веган торта и може ли да замести сладките изкушения, които си похапваме, макар и рядко? Веган тортата е торта без яйца, без млечни и животински продукти, без глутен, без захар, без изкуствени оцветители и консерванти. Тя се приготвя от сурови ядки, семена, сушени плодове или пресни плодове и зеленчуци. Вместо краве масло и мляко, в нея се добавят различни ядкови масла и млека. Веган тортата не се пече, а това позволява да се запазят полезните свойства на нейните съставки. Ядките, които в повечето случаи се използват за приготвянето на блата, е необходимо предварително да се накиснат.

По своите вкусови качества суровите веган торти по нищо не се отличават от стандартните торти, които се предлагат в сладкарниците. Макар и да са без захар, те също са не по-малко сладки, като тази сладост идва от специален сорт натурални фурми, различните плодове или редица други натурални подсладители. И още нещо, което ги отличава от стандартните им аналози – благодарение на натуралните веган съставки, които се съдържат в тях, те са изключително полезни и много здравословни.

Ние от Thecakenobake.com сме направили за вас различни на вкус веган торти – като започнете от любимата на всички торта „Гараш“, минете през френска селска и стигнете до десертите ни с вкус на любимия ви плод. И нека не забравяме нетрадиционните, но пък за сметка на това много харесвани морковена и тиквена веган торти. В случай, че никой от нашите вкусове не ви допадне, отворени сме да експериментираме – идеята от вас, веган тортата от нас.