Мини количка

Вкусни и много полезни сурови торти онлайн от Thecakenobake.com

Как без печене и без варене на крем може да има вкусна торта? И освен това, без брашно и без захар? Може и още как. И те са не само вкусни, но и изключително полезни, защото са сурови. И са не по-малко сладки и засищащи от стандартните тежки и висококалорични десерти.

Нека ви разкажем малко повече за тях. Суровите торти са направени изцяло от растителни съставки. За направата на блата им в повечето случаи се използват различни сурови ядки – орехи, бадеми, кашу, шам фъстък или овесени ядки. Те не се подлагат на термична обработка, само е необходимо предварително да се накиснат във вода за определено време. Сладостта им се постига благодарение на специален сорт фурми или други натурални подсладители. При гарнирането се използва натурално какао, чист натурален шоколад или пресни плодове. И макар и без печене и без редицата вредни съставки, вашата вкусна сурова торта е готова.

Кои сме ние и какво можем да ви предложим? Thecakenobake.com е сайтът, където ще откриете разнообразие от сурови здравословни торти на атрактивни цени. Разгледайте предложенията ни, измежду които ще откриете:
• уникално вкусната торта „Гараш“ с изключително хрупкави блатове и изобилие от шоколад, която се топи в устата;
• известното на всички ни тирамису, което е комбинация между лек и вкусен суров веган крем и блат от бадеми, фурми и кленов сироп;
• не по-малко известната френска селска торта с невероятно лек крем и боровинков вкус;
• различни плодови изкушения, измежду които да изберете според предпочитания от вас плод;
• нестандартната, но и харесвана от мнозина торта с тиква.

Опитайте нашите уникално вкусни сладки изкушения, които са не само здравословни, но и нискокалорични, а това ги прави подходящи за хапване дори и при най-строгия хранителен режим.

Поръчайте ги онлайн, бързо и лесно!