Мини количка

Веган тортите с овесени ядки – хит при диетите

Да се подложат на диета, е голямо изпитание за всички онези, които обичат да си похапват сладко. Но знаете ли, че можете да не се лишавате от любимите си сладки изкушения и същевременно с това да сваляте килограми? Опитайте невероятните веган торти с овесени ядки, които са нискокалорични и много здравословни.

Какво е веган тортата и защо консумацията ѝ е позволена дори и по време на диета? Веган тортите са сладкиши от ново поколение, които се приготвят без да се пече блатът. Обикновено за него се използват ядки, като в повечето случаи става дума за овесени. За да запазят полезните си свойства, е необходимо само да бъдат предварително накиснати във вода за определено време.

В суровите торти не присъстват съставки от животински произход. Те са без захар, без глутен и каквито и да било изкуствени оцветители и консерванти. Тяхната сладост идва натуралните фурми, различните сушени плодове и множеството сиропи, които се използват за направата им.

Приготвени изцяло с натурални съставки и бедни на мазнини, веган суровите торти спокойно могат да присъстват във вашата диета. На вкус те по нищо не отстъпват на своите стандартни аналози.

Ако сте на диета или просто искате да се храните здравословно, суровите веган торти са идеален заместител на сладкото, което обичате да си похапвате. Невероятно вкусни и изцяло натурални продукти ще откриете при нас – Thecakenobake.com. Разгледайте нашия сайт или ни посетете на място в София, за да се запознаете с нашите уникални предложения. Очаква ви богато разнообразие, измежду което ще откриете любимата на почти всички хора торта „Гараш“, традиционната и не по-малко вкусна френска селска торта, уникални шоколадови и карамелени сладости, множество плодови разновидности на суровите веган торти. Гарантираме ви прекрасен вкус и редица полезни свойства, независимо кое от предложенията ни ще изберете.