Мини количка

Веган бонбони без печене – полезни и диетични

Все повече нашумяват веган суровите десерти като невероятно вкусни и изключително полезни. Освен това, те са и нискокалорични, което ги прави подходящи за консумиране по време на диета. Какво се съдържа в тях, че им се приписват толкова много качества, си задават въпроса вероятно голяма част от вас. Като производител на веган десерти, нека ви разкажем малко повече за тях.

Веган сладкишите са десерти, които са направени без яйца, млечни или животински продукти, без глутен, захар, изкуствени оцветители или консерванти. В състава им присъстват продукти като сурови ядки, семена, сушени плодове, ядкови млека и масла и различни нискофруктозни плодове.

Те не се пекат, тъй като по този начин се запазват полезните свойства на техните съставки. За да могат да омекнат и да се работи лесно с тях, ядките предварително се накисват за определено време във вода. Така всеки един от вас, консумирайки суров веган сладкиш, си набавя необходимите минерали и нутриенти, които оказват благотворно влияние върху вашето здраве, повишават жизнеността и енергията ви.

В нашия сайт – Thecakenobake.com ви очаква богато разнообразие от сурови веган десерти – торти, мини тортички и бонбони. Нека конкретно се спрем на видовете бонбони, които предлагаме на нашите клиенти:

• портокалови бонбони, които са невероятна здравословна наслада, приготвена от орехи и фурми и допълнително обвита в портокалова свежест;
• „Вълшебна смес“, съчетала в себе си безглутенови овесени ядки, стафиди, сусам и кленов сироп;
• бонбони със сусам и шоколад, приготвени от сусам, какао, слънчоглед и комбинация от масла, топяща се в устата;
• любимите на всички шоколадови бонбони, в които ще доловите вкуса на лешник, бадем, какао, фурми и какаово масло;
• тирамису – да, имаме го и под формата на бонбони. В него се преплитат ароматът на кафе и наситения вкус на какао. Това е една невероятна комбинация от ванилия и марсала, превърнала се в истинска здравословна наслада за любителите на тирамису;
• невероятно вкусните и доста нетрадиционни веган морковени бонбони;
• бонбони с марципан и черен шоколад, които са наслада за любителите на натуралния шоколад;
• и уникалното „Рафаело“ за почитателите на кокоса.