Мини количка

Поръчка на веган торта от Thecakenobake.com

Все по-голяма част от хората предпочитат да се хранят здравословно, като това въобще не означава, че трябва да се лишат от сладките изкушения, които до скоро са консумирали. Суровите торти, които ви предлагаме ние от Thecakenobake.com са идеален здравословен заместител на любимите ви сладкиши. Можете да направите поръчка за предпочитаната от вас веган торта в нашия сайт или като ни посетите на място, ако живеете в София.

Защо нашите торти са не само вкусни, но и изключително полезни? Ние ви предлагаме сурови веган торти, които са направени по специална технология, имаща за цел да се запазят полезните свойства на всяка една от съставките им. Те се приготвят без печене, необходимо е само ядките да се накиснат предварително за определено време. Всеки от нашите продукти е без съдържание на захар или глутен. В тях не присъстват също и съставки от животински произход.

От какво са направени тортите ни, вероятно голяма част от вас си задават този въпрос. В тях присъстват естествени продукти, каквито са суровите ядки, семената, сушените плодове, ядковите млека и масла, както и пресни плодове и зеленчуци. Консумирани без термична обработка, всяка една от съставките ви снабдява с много полезни минерали и нутриенти, които ви правят по-здрави, жизнени и енергични. Именно това ги прави и изключително здравословни.

При нас ще откриете богато разнообразие от веган сурови торти, мини тортички и бонбони. Насладете се на прекрасния шоколадов вкус на традиционната торта „Гараш“ или на ягодово-шоколадовото изкушение, което сме ви приготвили. Ако предпочитате плодовите вкусове, можете да избирате измежду боровинки, малини, портокал или лимон. И нека не забравяме прекрасната френска селска веган торта с уникален и неповторим вкус на боровинки.

Разгледайте нашите сладки изкушения, които са не само прекрасни на вкус, но и много здравословни и вземете вашия любим шоколадов или плодов десерт на достъпна цена. Направете своята поръчка бързо и лесно в удобно за вас време на сайта ни или се свържете с нас по телефона.