Мини количка

Поръчай любимата си кето торта от Thecakenobake.com

Все по-голяма част от хората предпочитат да се хранят здравословно, като това въобще не означава, че трябва да се лишат от сладките изкушения, които до скоро са консумирали. Кето тортите, които ви предлагаме ние от Thecakenobake.com са идеален здравословен заместител на любимите ви сладкиши. Можете да направите поръчка за предпочитаната от вас кето торта в нашия сайт или като ни посетите на място, ако живеете в София.

Нека ви разкажем малко повече за нашите кето десерти, защо са толкова полезни и какви вкусове ви очакват при нас. По принцип кето храните са с ниско съдържание на въглехидрати, затова сме се постарали и нашите сладки изкушения да отговорят на това условие. Вместо типичното бяло брашно, сме използвали негови аналози – бадемово или кокосово брашно, които са нисковъглехидратни и подходящи за употреба по време дори и на най-строгия хранителен режим.

Няма да откриете и напълно забранената бяла захар, като вместо нея сме заложили на натуралните подсладители. Кокосовото масло, което използваме, е изключително ароматно и вкусно, а шоколадът и какаото – напълно натурални. Плодовете, които сме използвали в някои от продуктите ни, са с ниско съдържание на фруктоза. И макар и да е трудно за вярване, от тези продукти сме забъркали невероятно вкусни нискокалорични и здравословни десерти, които си заслужава да опитате.

И така, при нас ще откриете кето аналозите на едни от най-известните и любими на голяма част от вас стандартни торти. Дали предпочитате торта „Гараш“ или бихте се доверили на френска селска? Шоколадът или плодовете ви привличат повече? Независимо какъв ще бъде вашият отговор, при нас има за всеки по нещо – невероятните шоколадови и плодови кето десерти ви очакват.

Можете да ядете до насита от тях именно, защото те са кето – с ниско съдържание на въглехидрати и с малко калории. Нима има нещо по-хубаво от това? Наслаждаваш се на любимия си десерт и отслабваш.

Поръчайте вкусен десерт сега, без да разваляте кето диетата си!