Мини количка

Кое прави суровите торти толкова здравословни

Все по-голяма част от хората започват да гледат на здравословното хранене като начин да предпазят организма си от редица заболявания, а освен това и като начин за поддържане на теглото си в норма. Част от тяхното меню са и така наречените сурови торти.
Като десерт, който присъства в здравословното хранене, суровите торти са без пшеница, глутен, яйца, млечни и животински продукти, без соя и рафинирана захар. Те са прекрасна алтернатива за веганите или за хората, които са на безглутенова или безмлечна диета.

Освен всички здравословни съставки, които присъстват в тях, има и една друга особеност. Никоя от тези съставки не преминава през термична обработка и това позволява да бъдат запазени полезните им свойства. Единствено, когато в техния състав присъстват ядки, те трябва да бъдат накиснати предварително за определено време, за да станат меки.

Здравословни и същевременно изключително вкусни торти ще откриете при нас – Thecakenobake.com. Ако досега не сте опитвали сурова торта, опитайте някое от нашите предложения и със сигурност ще останете очаровани от приятния ѝ вкус. При нас ще откриете:
• любимата на повечето хора торта „Гараш“, в чийто състав присъстват какао, орехи, фурми, кокосово масло и фурми;
• не по-малко известната френска селска торта с боровинки, направена от два вида сироп, бадемово брашно, орех, кокос, йогурт от кашу и гарнирана с невероятно вкусни боровинки;
• уникалното тирамису, за което всички, които вече са го опитали не спират да говорят;
• невероятната и нестандартна за вкуса ни торта с тиква;
• уникалните ароматни плодови торти, които са изключително леки и с приятен и свеж вкус на плодове.

Само едно парче суров сладкиш ви носи много ценни за организма вещества. И най-хубавото е, че всички те са с много малко калории и са подходящи за хората, които спазват строг хранителен режим.