Мини количка

Кето тортите – идеален заместител на сладкото по време на диета

По време на диета много често десертите въобще не присъстват в списъка с позволени храни. И това е така, защото те са с високо съдържание на въглехидрати, които присъстват в захарта и бялото брашно. Но да лишите организма си от сладко напълно по време на диетата, е голяма грешка. От една страна да спрете сладкото от раз ще бъде шок за него, а от друга – със сигурност много бързо след приключване на диетата отново ще посегнете към него и светкавично ще възстановите изгубените с много лишения килограми.

Кето тортите са идеалният заместител на сладкото по време на диета. Те са направени от продукти с ниско съдържание на въглехидрати – безглутенови съставки и естествени подсладители, които са не само нискокалорични, но и полезни за здравето.

Ние от Thecakenobake.com сме подготвили за вас няколко нисковъглехидратни десерта, в които ще откриете:
• бадемово брашно, което е не само безглутеново, но и богато на витамин Е, калций, желязо, магнезий и цинк;
• кокосово брашно със силно изразено антибактериално и антиалергенно действие;
• кокосово масло, което придава чудесен аромат и вкус на десертите;
• какао, което е богато на антиоксиданти и освен това е силен имуностимулатор;
• и нека не забравяме любимия на всички ни шоколад, без който един десерт не би бил същия. Дали ще бъде под формата на глазура, или натрошен като украса, той присъства в почти всеки един кето десерт.

И така, при тези полезни съставки, няма как да не се изкушите да опитате някое от сладките ни кето предложения. Ако сте любители на шоколада – шоколадовата кето торта или не по-малко известния и любим „Гараш“ напълно ще ви очароват. Ако обичате по-семплите плодови десерти, съветваме ви да опитате невероятната кето френска селска торта с вкус на боровинки или кето тортата ни с ягоди. Очакват ви невероятни вкусове, малко калории и много наслада.