Искате да свалите някой и друг килограм? Но не можете да се лишите от онези сладки изкушения, които си похапвате с най-голямо удоволствие? Опитайте невероятните сурови торти с овесени ядки, които са нискокалорични и много здравословни.

Какво е сурова торта и защо консумацията ѝ е позволена дори и по време на диета? Суровите торти са сладкиши от ново поколение, които се приготвят без да се пече блатът. Обикновено за него се използват ядки, като в повечето случаи става дума за овесени. За да запазят полезните си свойства, е необходимо само да бъдат предварително накиснати във вода за определено време.

В суровите торти не присъстват съставки от животински произход. Те са без захар, без глутен и каквито и да било изкуствени оцветители и консерванти. Тяхната сладост идва натуралните фурми, различните сушени плодове и множеството сиропи, които се използват за направата им.

Приготвени изцяло с натурални съставки и бедни на мазнини, суровите торти спокойно могат да присъстват във вашата диета. На вкус те по нищо не отстъпват на своите стандартни аналози.

Ако сте на диета или просто искате да се храните здравословно, суровите торти са идеален заместител на сладкото, което обичате да си похапвате. Невероятно вкусни и изцяло натурални продукти ще откриете при нас – Thecakenobake.com. Разгледайте нашия сайт или ни посетете на място в София, за да се запознаете с нашите уникални предложения. При нас ще откриете:
• невероятно вкусната и любима на мнозина „Гараш“;
• уникално шоколадово изкушение, гарнирано с пресни ягоди;
• френска селска торта, от която се носи ароматът на пресни боровинки;
• редица плодови изкушения, гарнирани с плодове с ниско съдържание на фруктоза, каквито са портокалите, лимоните, ягодите и боровинките;
• нашумялата напоследък морковена торта;
• нестандартната и непозната на мнозина сурова торта с тиква.