Мини количка

Диетични ли са суровите торти?

Да, диетични са и не само – те са изключително полезни и здравословни. На какво се дължи това, вероятно се замислят голяма част от вас. Нека ви разкажем малко повече за тях, но най-същественото е, че са без захар и без глутен, а това ги прави изключително подходящи дори и при най-строгия хранителен режим. Освен това, в тях не се съдържат изкуствени оцветители и консерванти.

И така, суровите торти са направени изцяло от растителни съставки – обикновено за блатът се използва някой от видовете ядки (бадеми, кашу, шам фъстък, орехи или овесени ядки). Гарнират се с пресни плодове или чист натурален шоколад. А като мазнина най-често се използва кокосовото масло, което придава невероятен аромат и вкус на всеки десерт. За подслаждането им се използват специален сорт фурми или редица други натурални подсладители.

На второ място, никой от продуктите в суровите торти не подлежи на каквато и да е термична обработка, а това позволява запазването на всичките им полезни свойства. Единствено ядките, които се използват за направата на блатовете, се накисват предварително за няколко часа във вода.

Невероятно вкусни сурови торти на достъпни цени ще откриете при нас – Thecakenobake.com. Какви сладки изкушения сме подготвили за вас, ще разберете като разгледате сайта ни или ни посетите на място, където можете да опитате парченце от любимия си диетичен десерт. Насладете се на предложенията ни, измежду които ще откриете:
• невероятната и любима на мнозина торта „Гараш“, съчетала в себе си приятни на вкус хрупкави блатове и изобилие от шоколад;
• традиционното тирамису, което е една здравословна наслада, разтапяща се в устата;
• френската селска веган торта с лек и приятен боровинков вкус;
• уникалното шоколадово изкушение, към което сме добавили пресни ягоди, знаейки, че това е любимата на мнозина от вас комбинация;
• малко нестандартната веган торта от тиква, ухаеща на уют и топлина и носеща приятни спомени;
• различни плодови веган торти – с портокал, боровинки, лимон и какво ли още не.